chrysanne headers 20

at home and in the garden
Chrysanne® is de absolute topper onder de potchrysanten: chique, exclusief, elegant en oersterk!

chrysanne blok 02

Chrysanne® kleurrijke krachtpatser

Plaats enkele Chrysanne® planten bij elkaar in een schaal en decoreer de schaal rondom met wat vilt in dezelfde kleur.  Maak het geheel af met een fraai decoratielint. Het ton-sur-ton effect zorgt voor een prachtig arrangement, waarin de elegantie van Chrysanne® volledig tot haar recht komt. Dat is nog eens een kleurrijke eye-catcher!

MIX sfeer 02 0419 59 web

Nieuw: Chrysanne® Margarita

In maart 2019 is er een nieuwe varieteit toegevoegd aan het Chrysanne® assortiment, de enkelbloemige Chrysanne Margarita met haar frisse groene hartje als in een Margriet!

Maak kennis met Chrysanne®

Chrysanne® is compact, sterk en een beauty om te zien! Deze diva straalt binnen én buiten. De vele prachtige en vrolijke kleuren fleuren ieder interieur op. De mooie gevulde bloemen komen helemaal open en bieden minimaal 5 weken bloeiplezier. Daarbij heeft ze minimale verzorging nodig. Dat is nog eens lang en zorgeloos genieten! 
 
Ze is beschikbaar in diverse varianten:

Decorum logo 2
Chrysanne® is onderdeel van Decorum. Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten- en bloemenkwekers. Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product. Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg met liefde en respect voor de natuur.

×

Log in